Забележал дека птиците се однесуваат чудно, но кога ова излегло од водата за малку ќе се онесвестел

Забележал дека птиците се однесуваат чудно, но кога ова излегло од водата за малку ќе се онесвестел

Забележал дека птиците се однесуваат чудно, но кога ОВА излегло од вода…

Еден рибар доживеал изненадување на животот кога покрај неговиот чамец излегле неколку китови.

Забележал дека птиците се однесуваат чудно, но кога ова излегло од водата за малку ќе се онесвестел