Забележал девојка како пуши на плажа, а потоа се приближил и направил нешто ЛУДО

Легендарниот Реми Гаљард е еден од ретките шегаџии на интернет кој за своите местенки не користи актери.

Во следното видео Реми се облекол како пожарникар, и со апарат за гасење пожар им ги гасел цигарите на луѓето.

Започнал со една атрактивна девојка која лежела и пушела цигара на плажа, а погледнете како сè завршило…