Забележал нешто во бунар, а кога погледнал подобро веднаш го направил ОВА!

Случаен минувач погледнал во длабок бунар во Индија и забележал нешто во водата.

На прв поглед не му било јасно што мрда во водата, а потоа погледнал подобро и видел куче. Не му било јасно како паднало во водата.

Веднаш одлучил да бара помош. Со тенко јаже, многу храброст и заеднички сили успеале да го спасат…