Забележал вител во водата, а кога погледнал зад себе не можел да си поверува на очите! (ВИДЕО)

Дејвид Џексон одел на сафари и сакал да помине убав ден во природа, снимајќи ги прекрасните краишта во Африка.

Додека пловеле со чамец на река во Боцвана, забележале како нешто се движи низ водата.

Почнало да ги следи, а Дејвид ја зел камерата во раце.

Не можел да поверува што излегло од водата! Внимавајте на 0:14 минута…

Погледнете и споделете со пријателите: