Зад кревет пронашле 9 години старо Велигденско јајце и одлучиле да го скршат – веднаш зажалиле

Зад кревет пронашле 9 години старо Велигденско јајце и одлучиле да го скршат – веднаш зажалиле!

Едно семејство од САД нашло велигденско јајце, старо околу 9 години, па решиле да го скршат да видат како изгледа внатре, но штом го направиле тоа, веднаш се покајале.

Видеото прикажува човек кој во кујна со нож удира по јајце, а набрзо открил дека неговата внатрешност се претворила во „гумена топка“.

Освен што јајцето „експлодирало“ при ударот, во просторијата се проширила и неподнослива миризба.

Погледнете го видеото…