Загреал нож на 1000 степени и почнал да сече запалки. Ова ќе го гледате во неверување

Загреал нож на 1000 степени и почнал да сече запалки. Ова ќе го гледате во неверување

Никако не се обидувајте да го направите ова дома!

Загреал нож на 1000 степени и почнал да сече запалки. Ова видео ќе го гледате во неверување.

Никако не се обидувајте да го направите ова дома! Погледнете го овој неверојатен експеримент…