Закопал стара гума во својот двор. Крајниот резултат… Генијално! (Видео)

Закопал стара гума во својот двор. Крајниот резултат… Генијално! (Видео)

Многу луѓе кои живеат во град во мали станови, сонуваат дека еден ден ќе се преселат во куќа и ќе имаат сопствен двор. Двор во кој можат да подигнат цветна градина, да направат маса и столчиња за одмор и слично…

Во следното видео прикажана е една навистина феноменална идеја, а која веројатно би сакале да ја имате во својот двор.

За почеток, поитребна ви е една стара гума од автомобил или камион…

Погледнете го видеото…