Запалил ракета и ја пуштил под заледено езеро – вакво нешто НЕМАТЕ ВИДЕНО

На некои луѓе на памет им паѓаат навистина неверојатни идеи.

За да откријат што ќе се случи, овие момчиња одлучиле да лансираат ракета за огномет и тоа под заледено езеро.

Погледнете што се случило: