Запрел непознати типови на улица, а потоа на еден од нив му го фрлил телефонот во вода. Добро погледнете што ќе се случи на 1:23

Замислете ја следната ситуација… одите по улица, па ве запира непознат маж кој сака да ви покаже трик со вашиот телефон. Неколку секунди подоцна, со сопствени очи гледате како вашиот мобилен телефон го фрла во река. Како би реагирале?

Веројатно би се скамениле, баш како и дечкото од видеото.

Имено, овој човек бил „жртва“ на еден магионичар кој сакал добро да се пошегува на негова сметка.

Погледнете како сè завршило…