Затоа што боите се полни со хемикалии: Бојадисајте ги јајцата на здрав начин (Видео)

Бојадисајте ги јајцата на здрав начин, затоа што некои индустриски бои кои пробиваат низ јајцата се полни со хемикалии.

„Бабина кујна“ во ова видео ќе ви покаже како да ги бојадисате јајцата на здрав начин.

Состојки: јајца, лушпи од кромид, најлонски чорап, разновидни листови трева

Начинот на подготовка погледнете го во видеото во прилог. Погледнете и споделете со пријателите…