Затвореник сам се тепа со 15 чувари – вакво нешто нема ниту на филм

Во затвор во Чикаго забележана е нереална сцена на пресметка помеѓу 15 чувари и еден затвореник.

Она што е неверојатно е што тепачката била неизвесна до самиот крај!

Полицајците притрчувале во помош, дури и морале да употребат солзавец. Погледнете…