Зема БОМБА КАШИКАРА и ја пресече на половина – погледнете што се случи

На интернет секојдневно наоѓаме интересни видеа. Многу луѓе прават неверојатни нешта за да доживеат моменти на слава, односно барем на кратко да станат популарни.

Еден човек од Јутјуб каналот „What’s inside“ одлучил да види што има во рачна граната, па ја пресекол на половина. Да биде уште пострашно, во целиот експеримент го вклучил и својот син…