Зема моторна почна да сече огромно дебело дрво. Кога ќе видите што направил, нема да си поврувате (ВИДЕО)

На интернет можеме да најдеме безброј снимки кои прикажуваат луѓе кои поседуваат неверојатни таленти…

Кога станува збор за работа со дрво, Џордан Андерсон е мајстор над мајсторите. Овој уметник од Аљаска со помош на моторна пила прави вистински уметнички дела.

Во наредното видео погледнете што направил од дрво старо 250 години. Прилично сме сигурни дека ќе бидете воодушевени!