Земал 300 огномети и сите ги запалил одеднаш. Вакво нешто немате видено

Британскиот пронаоѓач Колин Фурзе на интернет стана популарен по своите необични изуми и „направи сам“ проекти. Неодамна пронашол начин како да го прослави својот љубилеј на Јутјуб.

Имено, откако стигнал до бројка од милион претплатници на својот Јутјуб канал, Колин тоа сакал да го прослави со лансирање на 300 ракети во воздух, и тоа одеднаш!

Поглендете…