Земал кофа во раце, а потоа седнал на грб на огромен крокодил. Добро обратете внимание што ќе се случи на 0:17

Земал кофа во раце, а потоа седнал на грб на огромен крокодил. Добро обратете внимание што ќе се случи на 0:17!

Крокодилите се едни од оние животни со кои не би сакале да си играте, од очигледни причини. Меѓутоа, овој човек сакал да си поигра со огромен крокодил.

Робр Брендл е Астралиец кој ги обожава овие огромни животни, и секако знае да се носи со овие масивни рептили.

Сепак, ова видео прикажува колку малку фали да останете без некој дел од телото.

Уште еден доказ дека некои животни едноставно не можат да се припитомат…