Земал моторна пила и почнал да сече 250 години старо стебло – направил ремек дело

Џордан Андерсон својата младост ја поминал градејќи дрвени куќи. Стекнал неверојатни вештини кои сакал да ги покаже на светот.

Неговото „платно“ е 250 години стара смрека. Зел моторна пила и почнал со работа.

Она што го направил е вистинско ремек дело…

Погледнете и споделете со пријателите: