Земал пакување алуминумска фолија и почнал да ја удира со чекан. Кога конечно завршил… Генијално! (Видео)

Земал пакување алуминумска фолија и почнал да ја удира со чекан. Кога конечно завршил… Генијално! (Видео)

Јутјуберот „Kiwami Japan“ се врати со нов „направи сам“ проект. Тој, со помош на пакување алуминумска фолија направи нешто неверојатно!

Прво ја удирал фолијата со чекан, па направил импровизирано сечило, кое не само што изгледа како врвен нож од продавница, туку е и остро како жилет.

Погледнете го видеото и дознајте за што се работи…