Згодна девојка со голем задник облекла костим на Дедо мраз и прошетала низ град – еве како реагирале минувачите

Згодна плавуша со голем задник облекла костим на Дедо Мраз и прошетала низ град – погледнете ги реакциите на минувачите!

Во видеото во прилог погледнете ги реакциите на минувачите…