Жена посвоила момче кое никој не го сакал – 28 години подоцна се соочила со страшната вистина

Секое дете заслужува љубов од своите родители, без оглед на сè. Меѓутоа, тоа често не е случај.

Но, постојат добри луѓе како што е Ингеборг која на едно мало бебе му пружила подобар живот. Таа им помогнала на многу момчиња и девојчиња, но никој не се истакнувал како Џордан.

Од првиот момент кога го видела, знаела дека сака да го посвои.

20 години подоцна Ингеборг добила поразувачки вести. И дијагностицирале тешка болест на бубрезите и доколку сакала да преживее, и бил потребен нов бубрег.

Кога Џордан ја слушнал таа вест, знаел дека мора нешто да направи за да помогне.

Се тестирал и дознал дека одговара како донор на бубрег. Без размислување се согласил да и подари бубрег на жената која го одгледала.

Џордан ја направил најголемата жртва за својата мајка и на крај сè поминало најдобро. Ингеборг и Џордан брзо се опоравиле од операцијата.

Ингеборг направила сè за Џордан, а на крај тој го направил истото за неа…