Жешки и секси фотки: Јована е вистинска фитнес инспирација на Инстаграм

Жешки и секси фотки: Јована е вистинска фитнес инспирација на Инстаграм

Јована Вентура е млада дама која на Инстаграм има преку 5 милиони пријатели.

Има само 22 години, а во светот на „мејнстрим“ бизнисот е веќе цели четири години. Зад неа се и трачеви дека била во тајна врска со Џастин Бибер.

Јована е во совршена форма, се обидува да биде и актерка.

Погледнете некои од објавите на Јована на Инстаграм:

Tatum trying to be sneaky and steal my food all the time @eatcleanllc

A post shared by Yovanna Ventura (@yoventura) on

What are some of your new year resolutions 🤔

A post shared by Yovanna Ventura (@yoventura) on