Ѕирнал во старо стебло, но не очекувал дека ОВА ќе го најде внатре

Ѕирнал во старо стебло, но не очекувал дека ОВА ќе го најде внатре

Овој човек работи на спасување животни на кои им е потребна помош.

Добил повик од мештаните кои слушнале чудни звуци од едно старо стебло.

Тој веднаш отишол на лице место, но не очекувал дека ќе го пронајде ова…