Златарот сакал да и го пресече прстенот, а еве како овој инжинер ја решил работата (Видео)

Златарот сакал да и го пресече прстенот, а еве како овој инжинер ја решил работата (Видео)

Страницата на Фејсбук Impressive World објавила навистина импресивно видео.

Се работи за едноставен трик кој никому не би му паднал на памет.

Погледнете како го отстраниле заглавениот прастен на едноставен начин!

Златарот сакал да и го пресече прстенот, а еве како овој инжинер ја решил работата (Видео)