Зошто ова куче чека школски автобус? Одговорот удира право во срце

Зошто ова куче чека школски автобус? Одговорот удира право во срце

Ова куче секој ден чека школски автобус, а никој нема да остане рамнодушен кога ќе види зошто…

Ова е трогателна приказна за кучето кое е толку приврзано за својот газда што би направило се` за него. Кучето секој ден чека едно момче да се врати од школо, а потоа… Погледнете го видеото: